Wyngaard Affiné belegen - hotelblok
Wyngaard Affiné belegen - hotelblok
Wyngaard Affiné belegen - hotelblok
Wyngaard Affiné belegen - hotelblok
Wyngaard Affiné belegen - hotelblok
Wyngaard Affiné belegen - hotelblok
Wyngaard Affiné belegen - hotelblok
Wyngaard Affiné belegen - hotelblok
Wyngaard Affiné belegen - hotelblok
Wyngaard Affiné belegen - hotelblok
Wyngaard Affiné belegen - hotelblok
Wyngaard Affiné belegen - hotelblok
Wyngaard Affiné belegen - hotelblok
Wyngaard Affiné belegen - hotelblok
Vegetarisch

Wyngaard Affiné belegen - hotelblok

Een hotelblok voor het snijden van grote ronde plakken.

Smaak: zacht, boterachtig, romig, licht hout.
Aroma's: room, boter, hout

  • Wat je kunt verwachten:
  • Altijd op voorraad & direct leverbaar
  • Ruim assortiment
  • Persoonlijke service & advies

Delen

Productbeschrijving

Wyngaard Affiné.. een zoete en volle smaak
De Wijngaard familie heeft meer dan 80 jaar ervaring met kaasrijping in het historische Reypenaer kaaspakhuis in Woerden. Daar worden de rijpingsomstandigheden nog zoals vanouds bepaald door natuurlijke factoren, welke de kazen een bijzondere complexe smaak geven.

Vanuit deze kennis en ervaring worden de Wyngaard Affiné kazen gerijpt in omstandigheden die geschakeld zijn met die in het oude kaaspakhuis.
Als de buitentemperatuur stijgt of daalt of als de lucht vochtiger of droger is, wordt dit geregistreerd en overgenomen voor de rijping van de Wyngaard Affiné kazen.

De korst is op jonge leeftijd bij binnenkomst nog poreus, waardoor de kaas de omgevingsinvloeden meteen opneemt en de smaak en geur worden beïnvloed.

Wyngaard Affiné
De Wyngaard Affiné is perfect om de dag mee te beginnen. Deze zachte, romige kaas is heerlijk op brood. Door de zoete en volle smaak is deze kaas ook geschikt als degustatie kaas bij een drankje zoals bij bier of witte wijn.

Specificaties

Ingrediënten

gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, stremsel, kleurstof: annatto norbixine

Voedingswaarden per 100 gram

Zout 1,9
Vezels -
waarvan suikers <1
Koolhydraten <1
Energie (kJ/kcal) 1710/407
waarvan verzadigde vetzuren 24
Vetten 34